Baš jučer frend uzeo IX E50,zamisli tragedije mora koristit top koji ima 198 pen i 135 damage! TRAGEDIJA
No ni top gun nije nešto,užasnih 220 pena,ne ulazim u preciznost i brzinu punjenja ali i ja bi posezao za goldom 70% vremena,za takav pen jednostavno - EVERY SHOT MUST COUNT,ako ne želiš izvuć deblji kraj u close-fightu...
Kad si u situacijama gdje možeš nezapaženo snajpat,onda j...gold,ionako su ti mete većinom okrenute bokom...u close fightu te ipak čeka frontalni armor...
Ma m4dm se zaj...,ali istina je da gold ne čini loše igrače dobrima,imam frenda kojeg ni 1000 pena i 1000 dmg-a nebi učinilo dobrim igračem
Budem uploadao njegov replay šta je radio u prvoj borbi s E50M,frajer je pao s mosta...ono WTF
EDIT:
Citiraj:
Autor buljo
Tebi u ovoj partiji nije trebao niti jedan gold, stavio si prvi gold za vk tier 8 i kasnije gađao i njega i ISa (e75 u bok), is3, tier 7 tenkove. Bez obzira kaj si bio sam nije bilo potrebe za time.
|
Tek sad pogledao kakav je MM imao,ja sam automatski mislio da je igrao s desetkama čim čujem za IX medium tenk odmah pomislim da je u T10...jer su jaaako rijetko TOP TIER.
U ovakvom setupu 220 pena sve probija...i to u prednju ploču osim E75 i VK gdje moraš u donju ploču gađat...