Citiraj:
Autor Bono
G 360 ide do 370W na mojoj konfiguraciji iz potpisa u Metrou, dovoljno za sada, ali dugorocno cu uzeti AX 760 kad ce ponestati snage da jos vise naklokam procesor. Na tim opterecenjima u hibrid modu se ventilator ne bi trebao niti paliti, tako da dobro razmisli i o tome, jer sam ja isto izgleda prosao slicno ko ti gledajuci tog pasivca, pa na kraju usmjerio se prema AX-u kojeg sam uzeo za bratov kompjuter i ne cuje se nista.
EDIT: sad vidim da imas AX-a, ne znam cemu dirati, ventilator do 400W se ne bi trebao niti paliti.
|
Ma kakvi! Evo igram Batman Origins s naklokanim pocesorom i grafom te se vent na ax hybrid modu uopće na pali. Vent bi se trebao paliti nakon 70% opterećenja što je nekih 570w ako se ne varam.
Čitao sam review za taj model gdje su uparili dvije dvoglave hd5970...znači quad CF....ax je cuclao 731w.
Mislim ono...napajanje je odlično i zadovoljan sam...samo što meni ne treba takva snaga jer je ne mogu iskoristit...meni dosta 400w. Kupio sam ga isključivo zbog hybrid moda da imam pasivno napajanje.