View Single Post
Staro 23.01.2014., 08:48   #4886
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
G 360 ide do 370W na mojoj konfiguraciji iz potpisa u Metrou, dovoljno za sada, ali dugorocno cu uzeti AX 760 kad ce ponestati snage da jos vise naklokam procesor. Na tim opterecenjima u hibrid modu se ventilator ne bi trebao niti paliti, tako da dobro razmisli i o tome, jer sam ja isto izgleda prosao slicno ko ti gledajuci tog pasivca, pa na kraju usmjerio se prema AX-u kojeg sam uzeo za bratov kompjuter i ne cuje se nista.
EDIT: sad vidim da imas AX-a, ne znam cemu dirati, ventilator do 400W se ne bi trebao niti paliti.

Ma kakvi! Evo igram Batman Origins s naklokanim pocesorom i grafom te se vent na ax hybrid modu uopće na pali. Vent bi se trebao paliti nakon 70% opterećenja što je nekih 570w ako se ne varam.
Čitao sam review za taj model gdje su uparili dvije dvoglave hd5970...znači quad CF....ax je cuclao 731w.
Mislim ono...napajanje je odlično i zadovoljan sam...samo što meni ne treba takva snaga jer je ne mogu iskoristit...meni dosta 400w. Kupio sam ga isključivo zbog hybrid moda da imam pasivno napajanje.
bixsy the king je offline   Reply With Quote