Aha u redu.
Znaci ti mu preporucujes da radje uzme Chicony-a i i5 varijantu nego XFX tzv. prepakiranog Seasonica s duplo vecim jamstvom i neusporedivo boljom jedinicom, jer je i5 brzi (u njegovom slucaju za 2 sekunde ce mu se brze palit Office, Chrome itd te ce imati par neprimjetnih fps-a vise od igre do igre) jer je to naravno puno puno bolji izbor, a radi se o konkurentnim procesorima slicnih performansi.
Razlika u potrosnji procesora je itekako vidljiva na racunu (67 vs 95w), jel tako? Molio bih te onda da nam napises tu veliku ustedu.
Ako je napajanje dovoljno za GTX 660/HD 7850 zasto nisi stavio CHICONY 350W? On ti je isto dovoljan, a poslje kod nadogradnji to tebi ocito ne igra nikakvu ulogu, ali eto ustedit ces covjeku jos 20 kn.
Usporedjujes post prije 2 mj. s ovim - smijesan si. I sada ti mogu potvrditi sto sam i tada napisao, a to je da je FX 6300 imao problema s navedenim plocama - naravno ne u svakom slucaju kao sto to ti predstavljas. Isto tako od tog datuma sam se u medjuvremenu takodjer zabavljao s FX-om i navedenom plocom te ti mogu potvrditi da nakon 1.50 biosa sve 4 konfiguracije koje sam sastavio u kombinaciji s njom napokon rade bez ikakvih problema.
Dobro se zna tko editira postove da bi ispalo "jeftinije" ili "bolje" da se nebi slucajno poslusala tudja preporuka.
Cisto dobronamjeran savjet - mogao bi se vise usredotociti na to da pomognes ljudima sa svojom preporukom, a ne da si svakom loncu poklopac i da konstatno stedis i naguravas nesto cemu nije mjesto u odredjenom budjetu.
EOD od mene i

.