View Single Post
Staro 22.01.2014., 14:00   #2645
Zvone2772
interferometar
Moj komp

Zvone2772's Avatar

Datum registracije: Sep 2006

link -Prestigio Multipad 2 Prime duo PMP5780D

Pitam zato jer vidim da su skoro istih karakteristika osim šta jedan ima Dual Core a drugi Quad Core
Malo su ga slagali u HG spotu za grafiku jer ne koristi Mali, nego Vivante GC1000+, ali ajde, nije bitno.

Sve u svemu, za gledanje filmova su dobri i jedan i drugi. Oba podržavaju hardversko dekodiranje filmova u H264 tako da će i HD filmovi ići sasvim fino s npr. MX Playerom i sl.

Koliko je Prestigio siguran odabir naspram Forcebooka, ne znam. Znam da moj PMP5597 nije dobio niti jedan update od svog izlaska, a izgleda da niti neće. Zapeo sam na 4.1, ali ajde, bar nije 4.0 i nema bugova -->
Citiraj:
Autor makromedia Pregled postova
Recite mi, ako bi mi tablet služio najviše za gledanje filmova (Avi, Mkv, Mp4) koji od ova dva modela bi bio bolji.
link -Forcebook UltraTab 8Q IPS, 8"
link -Prestigio Multipad 2 Prime duo PMP5780D

Pitam zato jer vidim da su skoro istih karakteristika osim šta jedan ima Dual Core a drugi Quad Core
Malo su ga slagali u HG spotu za grafiku jer ne koristi Mali, nego Vivante GC1000+, ali ajde, nije bitno.

Sve u svemu, za gledanje filmova su dobri i jedan i drugi. Oba podržavaju hardversko dekodiranje filmova u H264 tako da će i HD filmovi ići sasvim fino s npr. MX Playerom i sl.

Koliko je Prestigio siguran odabir naspram Forcebooka, ne znam. Znam da moj PMP5597 nije dobio niti jedan update od svog izlaska, a izgleda da niti neće. Zapeo sam na 4.1, ali ajde, bar nije 4.0 i nema bugova
Zvone2772 je offline   Reply With Quote