View Single Post
Staro 22.01.2014., 12:57   #5212
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma svi tenkovi dok ih ne elitiras su za nist, ja eto obozavam igrati s 4502a, strasan tenk, evo samo ss od zadnje partijeod maloprije:

Sad mi zao sto video nesnimam, partija odlicno odigrana, sve solo odradio, uz pomoc arty kad je bilo najvaznije, sva sreca, obicno arty nije nizasto ali ovaj put me spasila i to doslovno, mali T69 i Indien Pz me skoro dokrajcili odma na startu, skinili me na 170hp ali sam ih umlatio, uz pomoc arty naravno, uskocila je kad je navise trebalo, i danas nikad skupit 30 killova.
Sinoc sam platoonao s ... ne mogu se sad sjetiti :-) , i isto je decko maestralno igrao s VK4502A.

Tenk je odlican ako mozes probiti ono sto je ispred tebe. Za anglanje je savrsen zbog kockastog oklopa i prednje postavljenog turreta. Ponasanje topa je dovoljno dobro da izletis pred IS3, opalis mu po weakspotu i uzmaknes prije nego siroti okrene cijev prema tebi. Da ne govorim o tome da tier 8 mediumi placu cim te vide.

T43 me ceka nakon KV-13 (koji mi nije sjeo), nadam se da ce biti tolerantan grind.