View Single Post
Staro 22.01.2014., 10:48   #2260
Tulio
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
Pozdrav.

Imam problem sa svojim Galaxy S2. Naime, zadnjih par dana mi se pojavljivao problem s otvaranjem galerije fotografija, fotkama na tapatalku, nisam mogao prebaciti kontakte na sd karticu i sl. Npr kad želim otvoriti galeriju, izbaci mi obavijest kako je memorija zauzeta i da izbrišem nešto od fotografija, muzike i sl. Ja na mobu nemam ništa nego 150 slika i 2 pjesme. Ugl, na internoj memoriji mobitela slobodno oko 6GB, SD kartica slobodna do pola...RAM memorija slobodno oko 200-300MB.

Zatim sam htio mobitel rootati i staviti neki custom rom, međutim zapeo sam na tome. Rootanje mi uspije, ali custom rom ne, na svakome mi izbacuje isti error.

Uglavnom, ono što je najiteresantnije da mi i sada izbacuje istu grešku, da moram osloboditi memoriju, a mobitel sam resetirao na tvorničke postave.

Uglavnom, ima li negdje neki tutorial kako napraviti root i staviti neki custom rom, ali doslovno da je za tutleke...jer sam jučer isprobavao sa xda developers foruma nekoliko romova, ali nikako mi to ne uspijeva.

I ono što sam zamjetio, da broj verzije moba završava na XWLSD, što rijetko di nalazim, uglavnom je riječ o nekim drugim verzijama.

Ako je bitno, napisat ću i ostale podatke:

Osvnovna verzija: I9100BULS1
Kernel: 3.0.31-889555
Tulio je offline   Reply With Quote