View Single Post
Staro 22.01.2014., 08:36   #5417
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova
Cemu da se strpi, proslo je 45 dana.. Dobro da je otvorio dispute na vrijeme, nek im da jos 15ak dana i onda ako ne dodje nek dize claim.. Nema tu mudrovanja..

Tak jasno. Neka im pobere lovu i ako je pošten (nadamo se da je), vrati pare ako mobitel stigne. Sa postoji i rizik i od velikog kašnjenja, ali i od gubljenja. Npr, neke stvari nikad nisam dobio. Tražio refund nakon par tjedana, i svejedno nikad nije došlo. A imao sam tracking broj koji i dalje stoji "Receive item from customer", lokacija China i tako već 6 mjeseci.

Ali da, možda sam se trebao strpiti i ne tražiti refund da se nebi dragi Kinezi naljutili i prestali slati robu u Hrvatsku. Da, trebao sam...

Sad ozbiljno, 42-43. dan se pokreće postupak, pa neka si oni misle. Samo se tolerira ako im u šipingu piše da traje i više. Druga je stvar što bi to možda odbilo dio kupaca.

BTW, jedan Haier navodno prdnuo na rosu. Zvao me jutros kolega sav u panici "ne radi, samo svijetli crveno, nemrem ga upalit, bio na punjaču, mrtav...". Danas ću ga dobit tokom jutra.
Jel to vjerojatno onaj softbrick koji se rješava POWER + VOL UP tipkama? Jel netko to doživio?
Brko je offline