Što se tiče nvidijinog setingsla, samo dvije stvari sam mijenjao i to sve nakon što sam primjetio problem.
Prva stvar je da sam vsync stavio na "adaptive", a druga stvar je da sam jednu opciju stavio na "single display performance mode".. Obje opcije se nalaze pod "manage 3D settings"..
Idem šibnut stare drivere pa javim rezultate. A vas molim da samo pucate savjete, pa makar vam se činili banalni
EDIT: Nažalost ista stvar. Ali ono što znam da mi se događalo u prvim danima korištenja ovog monitora nakon igranja, je upravo kao nekakva nelagoda, umor očiju i slično što prije nisam imao. Frend je bio govorio da je to do privikavanja na novi/veći ekran, ali ispada da nije
On ima LCD TV koji ima 8.5ms i nema tih problema.. Zapravo imao je problema sa lag-om sve dok nije uljučio ili isključio neke opcije na TV-u tipa GAME mod i slično.. Ali ovaj monitor to nema, već ima samo Picture mod ( i tu se nalazi par opcija tipa Custom, text, photo, cinema i game) ali sve je to vezano samo za prikaz slike.
I što mi je sada činiti? Što da radim, kupovati drugi monitor?
Pa stvarno mi nije jasno kako se uopće može proizvoditi ovakav monitor ako ima tako loš odaziv (ili što već), koja je poanta ovog monitora i za što je onda on namjenjen?
Par čalnova foruma ima isti monitor, pa gdje ste ljudi, Heeeeelp, javite se, probajte malo igrati, pomagajte
(Ali ja i dalje sumnjam da je to do monitora i do odaziva, barem se nadam tome)