Citiraj:
Autor Rista
Vrlo vjerojatno jednostavno nesto sporija matrica, ili cak nedostatak overdrivea. Lupam za ovo drugo jer ne znam model. Problem nije do "8ms", jer bi i 16ms bilo dovoljno za 60Hz ali neke tranzicije ocito traju dosta dulje. Nemas vise prosli monitor? I na njemu bi primjetio isti efekt da ides traziti ali bi bilo manje uocljivo ako je imao brzu matricu.
|
Stari monitor sam imao točno 6 godina (Samsung 2232BW) koji više nije kod mene i naravno da na njemu nije bilo ovo uočljivo, jer ovo ne može a da se ne PRIMJETI
Ipak sam prešao igara i igara, ali nikad ništa, sve je savršeno radilo bez ikakvog zamora očiju, glave ili slično.. I naravno, bez ovog "zamućenja" slike..
Citiraj:
Autor flyer1
@Omerta: testiraj i neke filmove koji imaju puno dinamičnih scena. isto, potraži onaj alat za testiranje input lag-a, imaš o tome na tft.central, ako se ne varam. sumnjam da će ti zamjena dvi s hdmi kabelom donijet neke pozitivne pomake.
|
Istina, googlam i ljudi govore da nema razlike dali je dvi ili hdmi.. Pošto nemam hdmi kabel, sada sam samo dvi spojio u onaj maleni adapter (DVI na HDMI) i HDMI stranu spojio u monitor, čisto da vidim dali moooožda nije do DVI ulaza na monitoru.. Ali isto je..
Što se tiče filmova, konkretno HD filmova, sve je u redu, kristalna slika i u sporim i u brzim scenama..
Ali nešto mi palo na pamet. Kada sam spojio ovaj monitor (prije nekih 7 dana), također sam igrao AC4 no čini mi se da ovaj problem nisam zapažao, driveri za grafu su bili 310.70.. (godinu dana stari)
A kako sada imam zadnje drivere, tko zna, ajmo reći da bi bilo dobro da stavim stare drivere (upravo ove 310.70) pa čisto da eliminiram još jednu stvar.. Što misliš? To je ionako čas posla..