View Single Post
Staro 21.01.2014., 16:33   #5406
brandon
azriel

brandon's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jel imaš neki konkretan dokaz za to ili samo nagađaš? Pitam jer ako imaš dokaz, da ljude upozorimo da se ne zeznu. A ako samo nagađaš, nisi jedini. I meni se tako čini.
Naravno da nagađam, a i zaključujem (za sebe) na temelju iskustava koje imam. Pandawill se riješio cijele serije sjebanih Tengdi T94 sa rasprodajom, frendu sam kupio sa Fastcardtech-a neki S3 klon koji je došao rabljen i sa sjebanim ekranom, sa Pandawill-a sam uzeo tablet na raspodaji pa ima flickering ekran i tako.

Neo N002 sam uzeo normalno, nije bila akcija i sa njim je sve OK već 10+ mjeseci.

Nagađam također zato jer se oni uzasno prave mutavi kad ih kontaktiraš za reklamaciju i koriste sve moguće taktike da te zavlače čim duže da odustaneš. Većini ljudi se neda zajebavati sa 100 mailova, slanjem nazad, dodatnim troškovima i isčekivanjem dal će to doći uopće i sl.

Mislim, neki respektabilniji i malo skuplji reselleri kao što je merimobiles vjerovatno ne radi takve stvari ali muljatorima poput pandawill-a, focalprice-a, price angels-a, fastcardtech-a i sličnih je to izgleda sasvim legit praksa.

Zadnje izmijenjeno od: brandon. 21.01.2014. u 17:03.
brandon je offline