http://www.akyga.com/hr/aky003bl.html
imam kuciste s linka, a komponente su vidljive pod moj komp. muci me to sto je unutra sve nakrcano, sve smeta jedno drugome, ako dobro ne namjestim nakon otvaranja bocne stranice, kabel od ssda i hdda zapinju za bocni ventilator, za ventilatore od graficke itd itd. koje kuciste da uzmem, a da mi odgovara ako cu kasnije mijenjati maticnu?
druga stvar koja me muci vise od prve je vjerojatnije vezana za maticnu, a ne za kuciste, ali pitat cu u ovoj temi. naime, 2.1 zvucnici su mi ustekani otraga, a buduci imam prednje konektore za mikrofon i slusalice, kod ulaska u igru (bf4, cs:go) ustekam slusalice na prednje konektore kucista. sve super, zvuk se automatski prebaci, i slusalice i mic rade, ali se javlja neki specifican zvuk koji probija kroz glavu, tipicno struganje kredom po ploci i to u stalnom trajanju. cujem ga ja, ali ga cuje i ekipa na TSu, dakle zvuk se ne prenosi preko mikrofona, nego direktno. znaci cvili samo u igri, cujem sve zvukove normalno, ali se pojavi taj zvuk koji je nepodnosljiv
probao sam druge drivere, igrati se sa svim mogucim postavkama zvuka i nikak to rjesiti. zbog cega se taj zvuk javlja i kak da to rjesim?