View Single Post
Staro 27.07.2005., 14:04   #1
Mad ID
Premium

Mad ID's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Poboljsao sam vodeno, savjeti.

Evo ovako.
Trenutno je CPU i NB blok od Mystija. Pumpa njegova, killer SMECE tesko i nist ne hladi.
Imao sam to tako dugo vremena, killer vani, a rezervar(plasticni) od 4 litre unutar kucista.
I full je lose radilo jer je taj spremnik bio unutar kucista i samim time se grijao, i bio je plasticni, a killer to nije mogao hladiti.
Eh jucer sam uzeo od stare lonac za grah, stavio sam unutra oko 8-9L vode i iznenađen sam!!!

Evo ovako.
PAZITE SAD )
Prije s 2 x 120mm venta na killeru na nekih 8V je veća temperatura nego sada s NULA VENTOVA NA killeru !!!!!!!!! Full load ne treba niti jedan "fuking" vent. ) Zakon. Ostali su na 5V, zapravo mi je najglasniji Fortron 350W 12cm.

Eh sada, ta voda se ipak vremenom zagrije jer je ima premalo.
Ima li netko da tako isto hladi vodu kao ja trenutno? Velika kolicina i ne trebaju ventovi a voda full hladna?
Sto mislite koliko mi vode treba? Isao bih na 15 litara.

Zanima me di bi mogao nabaviti spremnik? Mora obavezno biti metalni, i to bar 3-4mm debel metal da bolje hladi, a ispod tog spremnika bi stavio debelu metalnu ploču tako da bi voda morala zagrijati sebe i tu ploču ispod. Ima netko kakvu ideju kako vodu drzati na sobnoj temp? (dobro 2-3C iznad) ali bez ventova?

Sad imam 2 Enermaxa 120mm (150kn kom) viska..neznam jos kaj cu s njima. Možda nabavim dobar killer pa gore stavim.

Eh da...<> nesto si spominjao da ces blok raditi novi, ajde ako se odlucis za to ovog ljeta ja sam ako moze. Fala, pozdrav ekipa.

Eh da, temp vam javim dok jos sve malo testiram. No jucer sam oko 15minuta vrtio Burnk7 i bilo je 41C (2320MHz@1700+) no nakon 5 sati rada (ne burna, svega po malo) voda je bila full topla(32-33C).

Eh da.. Dok sam u windowsima i nist posebno ne radim CPU mi je spusten na 1.7GHz @ 1.425V i radi onaj S2K i temp je sada upravo 30C (idle).

Dobit cete slike dok dovrsim sve, no evo jedne nabrzinu
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	papak1.jpg‎
Views:	341
Size:	88.1 kB
ID:	4501  
Mad ID je offline   Reply With Quote