20.01.2014., 22:48
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor dadosbcro
dosta teška odluka, mislim da je asus ipak kvalitetniji, ima bolje hlađenje i 12 mjeseci jamstva više...e sada, da je asus 2GB, rekao bih ti da ideš na 7790 pošto sumnjam da bi vidio razliku u performansama...ali pošto je jedan GB, ne znam kako će se nositi sa novijim igrama i da li je taj GPU sposoban iskoristiti više od jednog GB...morati ćeš prosurfati...meni BF4, ultra settings na mapi od 64 igraca HD7950 jede 2,3GB vrama...koliko sam skužio uskoro bi se trebao pojaviti i mantle za ATI kartice, neki govore o porastu performansi cca. 20tak%, 7790 i R9 260x će ga podržavati, samo ne znam da li će kartice sa više rama štogod ¨profitirati¨
...ako si u mogucnosti, odriješiš kesu i uzmeš R9 270/270x pa si miran, grafu ne kupuješ svaki dan, a ionako kada grafa stigne, razliku ćeš uštedjeti jer nećeš izaći dva vikenda van 
|
da to bi bilo najbolje ali,to mi je opet preko 400kn više pa sam onda zakinut za bolji proc ili ploču kod upgradea!a proc kad kupim imam ga godinama pa bi onda rađe potegnuo do nekog x8,pa kasnije malo nadogradio karticu.Ajde,ako ima još neko savjet!
Vidio u Extreme digitalu gtx 650ti boost od asusa isto direct cooper,piše na zalihi,a zovem ih cijeli dan ,javlja se samo neki automat.Za 1000kn definitivni best buy ,al sad jel ima ,nisam u Zg da mogu provjeriti!
Hvala na javljanju ,budem još razmislio!
|
|
|