View Single Post
Staro 20.01.2014., 21:48   #161
anion_4Princ
Registered User

Datum registracije: Nov 2013
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Kakve veze ima koja si mreža sa servisom?
Ima jako velike veze;ne u osnovi da znaš "nekoga"pa se situacija odvija povlašteno.
Kako mi je objašnjeno iz zavoda za zaštitu potrošaća(ukoliko je telefon kupljen preko pružatelja usluga-na jedan od načina,posebice pretplata)svu odgovornost i komunikaciju između servisa vrši upravo onaj kod koga je telefon kupljen.
Krivo je postaviti se i nositi telefon direktno u servis,jer samim time postoji vjerovatnost da snosiš "posljedice",točnije ti preuzimaš odgovornost a to nije tvoje pravo,u slučaju kojemu sam napisao.

Meni je jutros stigao dopis iz centra kojemu sam predao dotični;kako nije popravljen te da je faza u kojoj se nalazi -"radna".

Pred 14 dana sam telefon ostavio u centru gdje sam ga kupio,nisam dobio zamjenski koji bi odgovarao potrebi(wirelles spajanje),a i neću ga dobiti tako brzo jer zahtjevam novi,očito.

Kada idući puta budem kupovao novi telefon,obavezno ću pitati koji je ovlašteni servis prije kupnje,jer ovi iz Agrama ne da su nestručni,već netransparentni do bola.

Poslao sam i ja par dopisa u međuvrmenu,pa ćemo vidjeti kako će se situacija razplesti.
Kao da mi se pokvario space-shuttle,nemogu vjerovati jednostavno!!!
anion_4Princ je offline   Reply With Quote