Ne znam jel se
Srale odlučio na kupovinu ili ne, samo da dodam par riječi:
Citiraj:
Autor Bluzer
Može. Aktivni monitori iz te cjenovne kategorije imaju vrlo jeftina pojačala (nagledao se i naslušao raznih modela, u pravilu pojednostavljena rješenja integriraca D klase poput LM3886) i prilično su osjetljivi na ulazni signal pošto ga, laički rečeno, "jako pojačavaju". Jednom sam testa radi spojio na integrirušu i to je bilo užasno, hrpa distorzije i šuma bez obzira na jačinu signala.
|
Hebena istina. Izbjegavajte ovo ako možete jer sam par tjedana koristio BX5 D2 na integruši i plakao. To je šumilo ko promućkani Donat.
Ako se baš ne možeš isprsiti parsto kn više od tog Sonara, onda radije odi na obični DAC bez balansiranih izlaza. Imat ćeš kvalitetniji izlaz + kontrole za glasnoću.
Osobno sam uzeo
Focusrite Scarlett 2i2 zbog izlaza i mogućnosti korištenja slušalica i monitora istovremeno... Jbga to je već domena interfejsa kojeg neću valjda nikada iskoristiti, ali ne znam koliko jeftinije možeš proći i dobiti balansirane izlaze. Od šuma nema ni š, ako ne računamo šum pojačala (normalna stvar). Kroz koji dan bi trebao uzeti i sub SBX10 pa ćemo vidjeti kako će to sve raditi.