View Single Post
Staro 27.07.2005., 10:30   #30
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)

Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
Grafičke se kupuju prema igrama (ili engine-ima) koje igramo i našim potrebama ,a ne prema tome koliko izvrte u igrama koje nitko ne igra :P
... ostalo su bedastoće ... mislim eto imao 9500@9700 i NE valja mi za CoD, kukao sam cijelu jednu partiju pa me CK zezo da bi bio i red da nekog "ubijem" ... pa je sada ista kod njega i nemre se sada u stopalo pogoditi. Imam trenutno 9600XT VIO i situacija je skoro ista. Ali zato u drugom kompu imam prapotopiju G4Ti4200 i stvar je ... ono nFog i gađam ljude sa jednog na drugi kraj mape i nema "blur" efekta, texture i sve oko je oštro da te po oku poreže. OpenGL je i dalje temlej 3Da i ozbiljnijih programa i tu mi je i dalje G4 i još stariji Quadro DCC sasvim dosta. Kada mi se svidi neka novotarija od novoizašlih plavuša igara (lijepo izgledaju ali su glupe i bezveze do bola, ono sve više liče na 3D Mark. Mrak grafika i 0% igrivosti) onda možda i razmislim o nabavi nove grafike ... do onda sve iznad G4 mi je besmislica. Mislim ostario sam i NE moram odigrati svaku novoizašlu glupost ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote