View Single Post
Staro 20.01.2014., 13:00   #5188
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Jel mi može netko objasnit zašto 99% ekipe zatupljeno tvrdi isključivo binokulare stavit na T49 a ne optiku? Ako uzmemo u obzir da T49 ima 400m view range,a maksimalan iskoristiv view range u igri je 445m,10% koliko daje optika ispada 440m UVIJEK,bez mirovanja i čekanja da se binokulari upale...dakle...jesam li ja lud ili je neka druga kvaka oko binokulara?

Ako nema kvake,čemu onda bino? Optika je puno bolje riješenje na tenkovima koji imaju barem 400m view range...pogotovo za TD koji nemaju kupole,njima se najčešće poništava bino...

Kupio sam T49 opet...žena se zabavljala s tim tenkom,pa sam često uletio i preuzeo kad bi zagustilo,zaboravio koliko je to fun tenk...pa se počastio...

Stavio na njega rammer,mrežu,optiku
Posada - komander six sense,svi ostalo camo...

Nabacio na njega i trajnu oblekicu za sva 3 godisnja doba

EDIT: Mislim da sam iskopao razlog...

Citiraj:
Camo decreases the effect of your view range. Which is why it is useful to have more than 445 view range because the limit only applies after camo is taken into consideration.

http://wiki.worldoftanks.com/Battle_...Spotting_Range

Svašta,baš sam Noob PL kad to do sada nisam naučio...ahhh sad ću biti super uber mega unicum

EDIT 2 : E sad ću napraviti teški kupus od ovog posta,sad gledam na wot wiki piše da T49 ima 350m view range? wtf? u garaži mi piše 400m?! To valjda s optikom zajedno? Svašta.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 20.01.2014. u 13:35.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote