View Single Post
Staro 20.01.2014., 10:19   #5353
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor tommyman1507 Pregled postova
Jel postoji neki problem koji taj mobitel trenutno nema? Svaka čast ljudima koji naručuju ovaj mobitel pa to je čisti rulet.
Mislim da je to za čajnize ipak malo previše Hi-Tech, da im treba još koja godina da to usavrše. Previše su zagrizli, a na kraju taj mobitel koliko ima superduper featura, na kraju ima više mana...

Citiraj:
Autor ..::Matej::.. Pregled postova
Ima li tko kakvih iskustava s jiayu G5 ? Sviđa mi se što nije prevelik, a opet hardverski je dobro potkovan. Jedino što me pati, je što je kinez, nekakva žnj firma za koju nisam nikad čuo (niti je znao izgovoriti).

Ili ako imate nešto drugo za preporučiti, bitno mi je da ima dosta rama, nije veće od 4,7" i dobar cpu. Ne kupujem mob često, pa onda kad kupujem gledam da zadovolji neko duže vrijeme. Još su mi zapeli za oko huawei honor 2, honor 3 te ascend p6 (ova 3 su mi po specifikacijama gotovo pa ista ?)

Nekako bih prije uzeo huawei nego jiayu.
Jiayu je relativno OK brand među kinezima. Nije žmkrljž kao THL, Cubot i slični poluderivati i klonovi klonova i rebrandacija. Ali znala je G3 i G4 serija imat velikih problema sa ekranima.
A i skuplji su malo od ovih ostalih.
Brko je offline