Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 20.01.2014., 00:39   #6799
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Nevrijedi sada levelirati likove, gubljenje vremena, krenio i ja ali kad sam ovo vidio:

video

odustao sam od leveliranja, cekam RoS, i Torment VI adventure mod, i samo vrtis jedne te iste zadatke. Kao program za varanje.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/19756593

ma ja si dižem do 100, sada sam na 71 paragonu WD mi je na 100, igram s barbom sada i hoću imat onu premiju što su rekli da će oni koji imaju likove na 100 imat nekakve bonuse šta li već, pa rekoh ajde da i ja dignem, barbu sam namjerno ostavio nakon WD-a, WD mi je bio potreban da bi s njime mogo izbuildat barbu odnosno s lovom koju on skupi, pa sam njega prvo dotjero do 100 i na AH kupio neke stvari za barbu i sada igram MP8 bez beda, maloprije sam igro i na MP9 ali treba mi dosta vremena za elitove pa rađe farmam MP8, na MP9 nema beda oko onih arcane ledova i ostalih sranja što se tiče resistanca sve je ok, ali DPS mi je premal za brzinsko klanje elitovih, zato MP8 a ionako dosta brzo to ide, a MP 10 ću igrat valjda dok dođem do 100. a i ako ne bude tako MP9 čisto ok, ima da to završim u sljedećih mjesec i pol dana prije ekspanzije koju ionako ne kupujem prije ljeta. tako da nigdje mi se ne žuri, samo da barbu napucam do 100 i onda mirujem neko vrijeme.

ja imam ovu desktop ikonu ili je to diablo luncher nisam siguran ovaj crveni diablo simbol je u pitanju?

i nisam još kupio ekspanziju i ne vidim da se meni nešto skida, jel to ima opcija da si ja skinem sam ili kako to zapravo ide? uglavnom nemam namjeru tako skoro kupovat ekspanziju, tako da ne žuri mi se neka se drugi igraju ionako ima vremena da to sve iskusim, a namjerno želim izbjeć onih prvih par mjeseci kada će serveri biti pod naponom, i ovako su stalno u kurcu mogu mislit šta će biti kada ekspanzija izađe.

upravo skužio da se i meni skida, na 60 posto mi je trenutno. odite na ikonicu diabla kad se otvori luncher, na info te conetion information i tamo će vam se pojavit na koliko posto vam je skidanje, uglavnom dosta sporo to ide ali ide. ja nisam ni skužio da mi se skida, valjda ima neki automatski mod.

morate kliknut na taj conetion information u ikonici dakle info pa conetion informatio, inaće vam se neće skidat, ja sam si skinuo sve u 6-7 sati. mislio sam da ide automatski, ali čim se ugasi ta ikonica prestaje s dowloadanjem i ne moež se i igrat i skidat koliko sam skužio ta zakrpa. prema tome, morate držat taj prozorčić otvorenim i onda se skida, i surfat po netu gledat film ili nešto, jer koliko sam skužio igru se ne može igrat jer se to gasi i onda nema dowloada.

Zadnje izmijenjeno od: praskatonick. 20.01.2014. u 18:43.
praskatonick je offline   Reply With Quote