View Single Post
Staro 20.01.2014., 00:33   #5348
digidoo
Registered User

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Ljudi su poceli s razlogom pljuvati ova neka "poznata" imena kineza, tipa cubot, thl, i ostale.. Tako da ne zelim ni pomisliti sto ce biti sa ovima koje si ti narucio..

Zato sam te i zamolio da rivju napises nakon par mjeseci, jer svi modeli i marke su se kao pokazale posve ok u tom periodu, da bi se zadnje vrijeme ljudi poceli zaliti na ovo ili ono..

Jer ako napises rivju nakon par dana i pohvalis mobitel, ljudi ce poceti masovno kupovati

Ali dobro, ovo sto si ti uzeo je bas ono dno dna, pa se nadam da nece biti takvih.

Ovi konentari nisu zlonamjerni ili pljuvanje po tebi, vec cisto razmisljanje i iznasanje mojega misljenja, posto pratim temu od pocetka valjda sam upamtio i naucio neki klinac..
"Poznata" imena.. ja mislim da je to sve isto A i zašto misliš da je to dno dna? Razumijem ja tebe u potpunosti, i naravno da ga neću sigurno pohvaliti još dok ga budem raspakiravao, ni nisu mi očekivanja prevelika, vidjet ćemo još sve.
Ljudi su kupovali i onaj W450 masovno, pa opet neki ga hvale, neki pljuju po njemu. Dosta toga ovisi i o tome što ljudi zapravo očekuju. Masa njih kupi quad core s gigom rama za $100 i onda očekuje da je taj mobitel u rangu s npr. SGS3, i naravno da će ga popljuvati onda.. ako hoćeš takav telefon, izvališ par k kn i eto ga
digidoo je offline