Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 19.01.2014., 20:20   #1133
Shockre
Premium
Moj komp

Shockre's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
nisam se pretjerano informirao o audio formatima, ali sam testirao vise pjesama u 128 i 320 kbps i flac. 128 i 320 sam razlikovao bez problema sa svim slusalicama koje sam imao (Sennheiser PC360, Klipsch S4i i Shure SE215), poprilicno osjetna razlika mi je bila. Na S4i se najmanje osjetila, ali na ostalima poprilicno. Svu svoju glazbu, nekih 80GB trenutno, imam u 320 jer sam zakljucio da je optimalna kvaliteta/velicina fajla. Cisto me zanima jel bih primjetio razliku izmedu 320 kbps mp3 i flaca sa nekim bas high-end slusalicama.
posebni dac/amp nisam koristio za S4i i SE215, source je bio iPhone 5 i integrirana zvucna na MacBook Air laptopu, dok sam za PC360 koristio Asus Xonar DGX zvucnu, na ostalom su bile neupotrebljive.

uglavnom, dosao sam se pohvaliti u temu da sam narucio Sennheiser Momentum
prodao sam stolni komp i sa njim PC360 pa htio uzeti nesto dobro sto ne treba dac/amp jer mi se neda tegliti to s laptopom svuda.
razmisljao sam si izmedu njih i B&W P7, ali sam naletio na dobar popust na njih i nisam si mogao opravdati vise od 1000kn vise za P7.
javim dojmove kad dodu i nakon par dana kad se razrade i detaljnije ih poslusam.

Zadnje izmijenjeno od: Shockre. 19.01.2014. u 20:29.
Shockre je offline   Reply With Quote