View Single Post
Staro 19.01.2014., 18:22   #1
djdblaster
Premium

Datum registracije: Nov 2013
GTX 670M razliciti problemi

Stara GTX 670M riknula i kupio sam novu istu GTX 670M preko eBaya, iz Alienware laptopa. Instalirao, snimio drivere (trebao modat inf file), pokrenuo League of Legends i Mortal Kombat i u oba slucaja se pokazuju plavi kvadratici po ekranu.

Na LoL-u doduse oni se pojave onda kada promijenim graficke postavke i napravim par puta ALT+TAB. Na Mortal Kombat 9 Komplete Edition oni se pojave odmah pri paljenju igre.

Probao sam razlicite verzije driver-a, nista nije pomoglo. Takoder se pojavljuju nVidia errori kod svih verzija driver-a. Error je: nvidia driver has stopped responding and has recovered.

Takoder kod streamanja dogadaju se problemi tipa da nema slike streama, nVidia driver zakaze i prijavi error naveden gore ili jednostavno igra bloka i trebam pritisnuti ALT+F4.

Prije sam imao GPU od MSI, sada imam tu od Alienware. Da li je moguce da su razliciti VBIOS te je li moguce flashat ga na stari VBIOS od MSI? I da li ovo sto govorim ima uopce smisla?

Puno pitanja, savjeti su itekako dobro dosli.

Svako dobro!

P.S. Windowsi su 8.1. Pokusao bih jos par igara tipa Crysis 3, BF 4 i Assassins Creed 4 pa budem napisao sto se s njima dogada. Inace LoL ide najnormalnije, kao i kod stare GPU.
djdblaster je offline   Reply With Quote