Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 19.01.2014., 17:52   #1130
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Aha, Beyere imas? A cuj, ako ti se isplati ulagati u nekakvo pretpojacalo, onda ga slobodno kupi... Ima ih barem omanje brdo na izbor, stagod kupio nemos bas pogrijesiti... Inace, evo ti jedan dobar link koji govori o impedancijama na
Nemam Beyere...još
Hvala na linku, sad se moram baciti na izradu flac libraryja jer mi je sve dosad bilo u 128kbps mp3-ju...

Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Spajanje bilo kakvih slušalica na integriruše sliči ni na što. Za potjerati slušalice od 250 ohma treba dobro pojačalo.

Šta se tiče kineskih usb dac/pojačalo za slušalice rješenja ovo je trenutno najnovija solucija:

http://www.ebay.com/itm/CM6631A-WM87...item3a8059b665

Koristi se CM6631A koji je najnoviji USB2.0 audio IC i koji se nalazi u dosta skupih stvari tipa Asus Essence One, ostali elementi su također visoke kategorije. Opampi imaju DIP podnožje i možeš ih mijenjati po ukusu.

Bar izgleda kao pošteni uređaj za te novce u odnosu na druge što prodaju igračke sa 3 elementa na pločici.
E mislim da je to to, izgleda vrhunska stvarčica, hvala !

Citiraj:
Autor jean luc Pregled postova
Ok, pretvorilo se ovo u flame bez potrebe. Čovjek se raspitivao za komponentu cijene 200$ +shiping, pa pretpostavljam da će nakon takvog troška imat za režije i da će pas i dalje dobijat pseću hranu umjesto ostataka sa stola - nedaj bog da će djeca bit gladna......u tim okolnostima mislim da mu možemo preporučit nešto u tom rangu, pa ak mu se i ne svidi, nije sapun da će se potrošit, uvalit će dalje uz minimalan trošak.....Flac ne predstavlja nikakav poseban problem u odnosu na mp3, dal ripao, skidao ili kupovao -hocu reć troškovi nula kuna razlike u odnosu na mp3, pa ne vidim zašto ne bi slušao flacove umjesto mp3.

Mislim da bi trebao pogledat Cambridge audio XS (provox), HRT microstreamer (ADM), Audioquest Dragonfly (Media audio), NuForce uDac (sonus art)- u zgradama su trgovine pa prosurfaj da sad ne lijepim linkove s tableta....sve USB DACovi sa izlazom do sluške cijene oko soma kuna. Mislim da će to bit dobra rješenja u odnosu na ovo što imaš, a poslije ćeš već sam vidjet kuda ćeš....
Pogledat ću i ovo, super savjeti.
Psi dobivaju pravu hranu, bez brige
Neo-ST je offline   Reply With Quote