Ok, pretvorilo se ovo u flame bez potrebe. Čovjek se raspitivao za komponentu cijene 200$ +shiping, pa pretpostavljam da će nakon takvog troška imat za režije i da će pas i dalje dobijat pseću hranu umjesto ostataka sa stola - nedaj bog da će djeca bit gladna......u tim okolnostima mislim da mu možemo preporučit nešto u tom rangu, pa ak mu se i ne svidi, nije sapun da će se potrošit, uvalit će dalje uz minimalan trošak.....Flac ne predstavlja nikakav poseban problem u odnosu na mp3, dal ripao, skidao ili kupovao -hocu reć troškovi nula kuna razlike u odnosu na mp3, pa ne vidim zašto ne bi slušao flacove umjesto mp3.
Mislim da bi trebao pogledat Cambridge audio XS (provox), HRT microstreamer (ADM), Audioquest Dragonfly (Media audio), NuForce uDac (sonus art)- u zgradama su trgovine pa prosurfaj da sad ne lijepim linkove s tableta....sve USB DACovi sa izlazom do sluške cijene oko soma kuna. Mislim da će to bit dobra rješenja u odnosu na ovo što imaš, a poslije ćeš već sam vidjet kuda ćeš....