Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 19.01.2014., 15:54   #1126
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Sve stoji, osim ono sa integriranom zvučnom? Čisto sumnjam da bi ona mogla "pogoniti" DT 770 Pro koje su 250ohma + grijeh je ne spojiti takve slušalice na neki amp/dac, i tu u priču ulazi ovaj Maverick. Tube mi je očito nepotreban, niti mislim kupovati neko pojačalo, ali caka je u tome da taj Maverick košta isto koliko i džepni Fiio E17, a mislim da je razlika u kvaliteti ipak na strani Mavericka + ne treba mi portabilno pojačalo jer to mislim koristiti samo doma ionako.
Naravno, ako imaš neki prijedlog za dobar amp/dac, slušam
Spajanje bilo kakvih slušalica na integriruše sliči ni na što. Za potjerati slušalice od 250 ohma treba dobro pojačalo.

Šta se tiče kineskih usb dac/pojačalo za slušalice rješenja ovo je trenutno najnovija solucija:

http://www.ebay.com/itm/CM6631A-WM87...item3a8059b665

Koristi se CM6631A koji je najnoviji USB2.0 audio IC i koji se nalazi u dosta skupih stvari tipa Asus Essence One, ostali elementi su također visoke kategorije. Opampi imaju DIP podnožje i možeš ih mijenjati po ukusu.

Bar izgleda kao pošteni uređaj za te novce u odnosu na druge što prodaju igračke sa 3 elementa na pločici.