Prva stvar, nisam rekao svi Asusovi monitori, vec striktno onaj kojeg sam ti linkao

Druga stvar, ja iznosim svoja misljenja, i stvari kako ih JA vidim za sebe. Dakle ponovno i po zadnji puta - cisto moj subjektivan dojam. Samim time ne filozofiram, vec filozofiraju oni koji me napadaju rad drugacijeg razmisljanja.
Nigdje nisam rekao da Dell nije odlicna kupovina za te novce. Dapace. Samo sam rekao da meni ne odgovaraju.
I opcenito, svatko ima prijatelja koji ima prijatelja, ciji poznanik ima prijatelja. Ja nemam prijatelja. Ja imam firmu. I pozvan si da dodjes provjeriti na licu mjesta o cemu pricam.
Moje kolege rade u Mayi i Unity3D-u. Na ovom 24 monitoru sa 4k rezolucijom sve im je presitno. I to nema veze sa vidom, jer presitno je za 10 ljudi, ne samo za jednoga.
O skaliranju o kojem ja pricam ocito nemas pojma, jer nisi ga vidio uzivo. Primjer koji sam ti dao je retina Macbook Pro. Ne moras cak ni do mene dolaziti, slobodno udji u bilo koji iStyle ili slicnu trgovinu pa provjeri na licu mjesta. Sa tim skaliranjem dobijes kristalno cistu sliku. Meni osobno ne treba 4k rezolucija, previse prostora za moj ukus kojeg nikako ne bih mogao iskoristiti.
No 16:10 4k rezoluciju bih odmah kupio i skalirao ju da dobijem sto vecu gustocu pixela, samim time i bolji prikaz slike. Nesto slicno sto vec spomenuta retina radi. I radi to odlicno.
Opcenito, rekao sam svoje misljenje, i iskreno - nemam volje vise ganjati vjetrenjace, pa te ovim putem pozdravljam. No poziv i dalje vrijedi, javi se preko PM-a i lako se dogovorimo. Uzivo ces bolje shvatiti o cemu pricam.
Pozdrav.