View Single Post
Staro 19.01.2014., 14:43   #5319
frulex
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nitko ovdje još nema kineza dulje od godinu dana. Završne sudove ćemo davati kad prebijemo godinu dana i garanciju. Onda ćemo vidjeti koliko su se pohabali, koliko su fizičke tipke još u dobrom stanju i da li sve funkcionira kak se spada.
l.
Pa ako misliš na kineza iz Kine, vjerojatno, ali frend mi je npr. koristio 2 god. neki ZTE (2.1 Android) koji i dalje radi, jedino je razlomljen od 100 padova, a i stari mi je koristio Prestigio više od godinu dana i bio vrlo zadovoljan. Jedino ako se nećemo sporiti da kinezi iz HR nisu Kinezi :-)

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
.

Vezano za njega i gornje pitanje. Poznato je da mu ne radi Air Gesture (fancy điđa i ništa bitno/važno da se bez toga ne može živjeti). Obećano je da će se taj fičur 'aktivirati' updateom softvera. Nekako sumnjam da će do njega ikada doći.
Ne mora biti, na Neu npr. Air Gesture radi savršeno sa S4 ROMom, tako da vjerujem da se to da lako softverski riješiti... A što se tiče updatea službenog softvera, moram priznati da su me kod Nea prilično iznenadili, u zadnja 2 mj. su izdali 3 nove verzije softa (1.0, 1.1 i 1.2) tako da ne bih generalno zaključivao da nigdje ne postoji podrška kod Kineza...

mod: koristi multiquote

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.01.2014. u 17:23.
frulex je offline