Citiraj:
Autor Drug Brko
Nitko ovdje još nema kineza dulje od godinu dana. Završne sudove ćemo davati kad prebijemo godinu dana i garanciju. Onda ćemo vidjeti koliko su se pohabali, koliko su fizičke tipke još u dobrom stanju i da li sve funkcionira kak se spada.
l.
|
Pa ako misliš na kineza iz Kine, vjerojatno, ali frend mi je npr. koristio 2 god. neki ZTE (2.1 Android) koji i dalje radi, jedino je razlomljen od 100 padova, a i stari mi je koristio Prestigio više od godinu dana i bio vrlo zadovoljan. Jedino ako se nećemo sporiti da kinezi iz HR nisu Kinezi :-)
Citiraj:
Autor coconut
.
Vezano za njega i gornje pitanje. Poznato je da mu ne radi Air Gesture (fancy điđa i ništa bitno/važno da se bez toga ne može živjeti). Obećano je da će se taj fičur 'aktivirati' updateom softvera. Nekako sumnjam da će do njega ikada doći.
|
Ne mora biti, na Neu npr. Air Gesture radi savršeno sa S4 ROMom, tako da vjerujem da se to da lako softverski riješiti... A što se tiče updatea službenog softvera, moram priznati da su me kod Nea prilično iznenadili, u zadnja 2 mj. su izdali 3 nove verzije softa (1.0, 1.1 i 1.2) tako da ne bih generalno zaključivao da nigdje ne postoji podrška kod Kineza...
mod: koristi multiquote