Ovako, da se razumijemo... Ti ces slusati MP3ice ili u najboljem slucaju 16bit CDove ili FLACeve... Jesi siguran da ti se isplati ulagati u nekakvo pretpojacalo za slusalice kada sve to i najobicnije pretpojacalo iz integrirke na maticnoj skroz dobro odradi?
Sumnjam da imas 'istrenirano' uho jednog audiofila koji moze cuti 'razliku' izmedju dva opticka kabela kojima spaja transport CDa i DAC...
Pusti te audiofilske gluposti ekipi koja slusa test CD-e od Marantza, a ti se posveti uzivanju u glazbi na nekim kvalitetnijim slusalicama (dakle, nesto preko 100EUR, najbolje ako je na nekakvom popusti)... Pobogu, pa meni najdraze pjesme su ripovi sa kazeta i ploca jer su demo snimke, sta ce mi neko fino pojacalo za to?!
Inace, taj tube preamp je vise namijenjen spajanu na izlazna pojacala snage... U tom slucaju, da bi taj preamp imao smisla, moras imati ozbiljno pojacalo od par tisuca kuna koje je samo pojacalo reda velicine 2x70W ili vise, a ne AV receiver... Onda moras imati i neke ozbiljne zvucnike koji vec mogu kostati... Recimo AE Adut koje imam su prema cjeniku preko 3000kn, a nemas ih sta vidjet, mali bookshelf zvucnici koji istinbog mogu glasno svirati... AE Pimiente koje sam imao su pak prema cjeniku 10.000kn, one recimo bez problema napune zvukom foaje Male Dvorane Lisinski... Nakon svega toga ti trebaju i neki samo malo ozbiljniji interkonekt kabeli, tek toliko da imaju nekakav oblik zastite, isto vrijedi i za zvucnicke kabele... I na kraju ti treba soba za slusanje u kojoj ces imati fotelju u koju ces se zavaliti i uzivati u glazbi koju volis... Naravno, i atmosferske prilike ce utjecati na zvuk u tom slucaju jer eto, zvuk putuje brze kroz gusci zrak...
Sad ocijeni jel ti se isplati uopce izazivati vraga sa time 'tube' izlazom samo zato jer te zanima kako to zvuci...