Citiraj:
Originally posted by Jelc
Makar-dosta je bijedno da grafa sa 8pajpi više i 140 milja tranzića u plusu daje u odnosu na konkurenciju manje od 10% u DOOM-u 3 (uzimajući u obzir i jaču grafu i ka-ta-stro-falne ATI-jeve GL drivere) i ni 5% više u Far Cry-u pri 1280 rezi
Ili punih 3.5% više u HL2...
Mrak.
|
cccc uzvrela CRVENA krv ???
mislim da malo to gledaš s krive strane ; ovakvu karticu se kupuje za 1600*1200 i AA,AF ,a ne 1024 ili1280.....drugi dio priče je FC,D3 i HL2 : velika trojka što se tiče benchmarka , velika 0 što se tiče igrivosti

mislim molim vas tko je osim totalnih fanatika s viškom vremena odigrao ove igre više od jedanput ???? meni te reze znače kao i one iz 3DMarka...niš
puno mi više znače rezultati u BattleField2...jedini FPS koji igram intenzivno i za kojeg znam da će mi donjeti više od 6-10 sati gameplay-a

a tu 7800 pomete pod sa x850 i donosi 60 i nekaj % bolje performanse u 1600*1200....da moram birati uzeo bi 7800
drugom čovjek će biti važnije reze u RB Rally-u ili CS:S i njemu će biti x850 isplativija/bolja...i to u potpunosti podržavam
Grafičke se kupuju prema igrama (ili engine-ima) koje igramo i našim potrebama ,a ne prema tome koliko izvrte u igrama koje nitko ne igra :P