View Single Post
Staro 18.01.2014., 23:42   #5297
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor pimar Pregled postova
bok društvo!
Evo mog iskustva,a ujedno trebam i dobar savjet;
Kupio sam zte v967s s antelife i drugi dan kako sam ga dobio se ugasio;nisam obračao pažnju da bi se to počelo ponavljati nakon 10-tak dana i sve češće;kontaktirao sam antelife i davali su mi razne savjete:factory reset i sl.,no moj se zte ugasio i više se nije dao upaliti;poslao sam ga u Kinu(75 kn),da bi oni javili da je otišla matična ploča,ali da moram platiti novi display 52 usd;spomenuo sam im da ću staviti svoj slučaj na eu forume,face i dr. kao reklamu o njihovoj poslovnosti,no ne odgovaraju...ima li tko kakvu ideju,savjet?mob je star 2 mj.
ovo je ujedno moj prilog temi o isplativosti kupovanja kineskih mobitela..
You're screwed by chinese nažalost, ne možeš im ništa. Jedan loš review više-manje kad su ovako i onako svuda rejtani kao loši. Hebiga. Ili plati 52 USD novi display i dobi nazad svoj mob ili nemoj platit i neš dobit ništa.

Ali drago mi je da si se javio ovdje sa ovim problemom, treba nam ovakav postotak postova da ipak malo damo do zanja ekipi koja samo hvali i u nebo diže kineske mobitele i šopove gdje su ih kupili.
Da, sve je divno krasno dok je mob ispravan. I eto... sad ti je vjerojatno žao što nisi dao soma kuna više za neki mob ovdje gdje bi dobio novu matičnu i novu garanciju. Smola.
Brko je offline