Citiraj:
Autor eKICh
@ Drug Brko
podržavaju paypal ali ne traže da platiš onih par posto provizije paypalu, kao ostali selleri, ja sam platio paypalom, jer nikako drugačije ni ne namjeravam
|
Hvala na info, nisam znao. Znam da tamo ima dosta sellera koji bježe od PayPala, pa automacki bježe od njih i buyeri koji imaju imalo soli u glavi
Citiraj:
Autor boris1408
+1
Moje preporuke i dalje stoje. ZTE, Huaewi, Lenovo, Xiaomi. Svi ostali su lutrija.
Poslije toga gledati podršku za 2100/900 mhz 3g signal bez obzira na kojoj mreži bili.
Kupite torbice i screen protektore i tražite da vam root-aju ili stave drugi rom jer u tom slučaju mora upaliti mob i postoji manja šansa da će doći pokvaren.
|
Nema to ni veze. Mob može počet kenjat nakon nekog vremena. Eto, onaj ZTE koji je kratko bio kod mene. Na početku se resetirao svaki dan barem 2 puta. nakon tjedan dana, više ništa. Kolega svaki dan visi nad njime po par sati i stalno je mob upaljen. Već 2 mjeseca niti jedan jedini reboot. Sad, do čega je to bilo, ko će ga znat. Do labave baterije nije.
Citiraj:
Autor coconut
|
Ma kenjam se i na taj Alkatel pis of šit. Niti jedan upgrade nemaju. Svi koji izađu na nekom ROM-u, dobiju par zakrpa i tu ostanu, a relativno su skuplji od ostalih čajniza. A o ROM-ovima kojih nema ni za napolitanku namazat da ne pričamo.
Citiraj:
Autor brandon
Ja se drzim zlatnoga pravila $100, plus minus $20. Za te pare ocekujem qhd ips ekran, 1gb rama, dual ili quad proc i bar 2ah bateriju.
Da ovdje kod nas ima ista slicno za 20-30% cijene (eventualno tele2fon v5) vise kupio bih ovdje jer 2g garancije vrijede tih extra novaca.
Kako vam se cini elephone p7 mini? Jako puno mobitela za $114 (josh dobijesh $10 popusta na bangu pa ispadne $104!) 
|
Ma ovaj Tele2fon V5 me je fakat oduševio. Lokalni servis mi ga je unlockao za 80 kn i prebacio ženu sa Tele2 na Bon Bon. Mob je fakat bomba. a i 2 godine garancije u HR što je veliki veliki plus.