View Single Post
Staro 18.01.2014., 22:24   #5293
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor eKICh Pregled postova
@ Drug Brko

podržavaju paypal ali ne traže da platiš onih par posto provizije paypalu, kao ostali selleri, ja sam platio paypalom, jer nikako drugačije ni ne namjeravam
Hvala na info, nisam znao. Znam da tamo ima dosta sellera koji bježe od PayPala, pa automacki bježe od njih i buyeri koji imaju imalo soli u glavi

Citiraj:
Autor boris1408 Pregled postova
+1

Moje preporuke i dalje stoje. ZTE, Huaewi, Lenovo, Xiaomi. Svi ostali su lutrija.
Poslije toga gledati podršku za 2100/900 mhz 3g signal bez obzira na kojoj mreži bili.
Kupite torbice i screen protektore i tražite da vam root-aju ili stave drugi rom jer u tom slučaju mora upaliti mob i postoji manja šansa da će doći pokvaren.
Nema to ni veze. Mob može počet kenjat nakon nekog vremena. Eto, onaj ZTE koji je kratko bio kod mene. Na početku se resetirao svaki dan barem 2 puta. nakon tjedan dana, više ništa. Kolega svaki dan visi nad njime po par sati i stalno je mob upaljen. Već 2 mjeseca niti jedan jedini reboot. Sad, do čega je to bilo, ko će ga znat. Do labave baterije nije.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Geek je najavio da će dobiti Alcatel Idol X+
Ma kenjam se i na taj Alkatel pis of šit. Niti jedan upgrade nemaju. Svi koji izađu na nekom ROM-u, dobiju par zakrpa i tu ostanu, a relativno su skuplji od ostalih čajniza. A o ROM-ovima kojih nema ni za napolitanku namazat da ne pričamo.

Citiraj:
Autor brandon Pregled postova
Ja se drzim zlatnoga pravila $100, plus minus $20. Za te pare ocekujem qhd ips ekran, 1gb rama, dual ili quad proc i bar 2ah bateriju.

Da ovdje kod nas ima ista slicno za 20-30% cijene (eventualno tele2fon v5) vise kupio bih ovdje jer 2g garancije vrijede tih extra novaca.
Kako vam se cini elephone p7 mini? Jako puno mobitela za $114 (josh dobijesh $10 popusta na bangu pa ispadne $104!)
Ma ovaj Tele2fon V5 me je fakat oduševio. Lokalni servis mi ga je unlockao za 80 kn i prebacio ženu sa Tele2 na Bon Bon. Mob je fakat bomba. a i 2 godine garancije u HR što je veliki veliki plus.
Brko je offline