Citiraj:
Autor 2 die 4
Kao što sam napisao, meni nije problem to što su otvorene, ali iskreno, nikada nisam ni probao "prave" zatvorene sluške pa neću ni tvrditi da su mi ove bolje, ali ovo što čujem sa ovim svojim mi se jako sviđa i po onome što se priča da je razlika između njih i zatvorenih mi se baš i ne sviđa. Ali opet, nisam isprobao i dok to ne napravim, neću znati.
|
Imao sam HD595 otvorene i imam jos uvijek HD25-1 zatvorene... Zadrzao sam HD25-1 bas zbog zatvorenog dizajna - izolacija buke je takva da su me, eto, gadjali papirima stalno... Nekad kad radim ih samo znam stavit na glavu bez da uopce pustim muziku, osjecaj je ko da si u gluhoj komori...
Skoro sam osto bez njih kad sam ih jednom prilikom posudio dragoj da moze svirat elektricni klavir u miru...

Moro sam joj kupit AKG K171-MK2 da mi vrati HD25-1...
Inace, sluske koje imaju otvoreni dizajn nisu bas za nosit vani dok se setkas, sto ja poprilicno radim jer ne volim in-ear...
Ne znam na kakvu razliku izmedju otvorenih i zatvorenih mislis, nesto u vezi zvuka ili? Jer, lose slusalice su jednostavno lose slusalice, nebitno jesu li otvorene ili zatvorene...