Pozdrav svima.
@Big Guy
Vaša matična nam je stigla ujutro oko cca 10h poštom. Čim je došla otvorili smo paket samo da pregledamo pinove, čisto da budemo sigurni da ju možemo predati na servis i odmah naručiti novu ploču, s obzirom da je bio riječ o DOA artiklu. No nakon otvaranja paketa, i pregleda pinova bilo je vidljivo da su pinovi svinuti na nekoliko mjesta, sigurno je cca 20ak pinova bilo svinuto. Isti čas smo uzeli fotić, sve poslikali i zvali vas. Znači u roku 5-10min nakon što je stigao paket smo vas nazvali, i objasnili smo da su pinovi svinuti i rekli da nam to nažalost uvoznici ne prihvaćaju pod garanciju. Imali smo situacija gdje su nam ljudi donijeli matične s jednim svinutim pinom, pa smo molili uvoznike ako ga mogu izravnati i primiti na reklamaciju. Čak smo u vašemu slučaju razmišljali da probamo te pinove poravnati pa vidjeti da li će ploča raditi te vam ju vratiti da nemate toliki gubitak, ali ipak ih je previše bilo svinuto, a neki su čak bili i potrgani.
@Ag008
Žao nam je što vam je paket došao oštećen. Trebali ste nam se odmah javiti, te bi napravili prijavu u Overseas a vama poslali novu grafičku. Nažalost ne možemo utjecati na to kako Overseas vozi pakete, a svi znamo da nisu baš nježni u tome.
Što se tiče komentara da radim i na BUG forumu, s obzirom da mi radni dan traje i po 15h svakodnevno, nerijetko dolazim i nedjeljom na posao te šaljem ponude i odgovaram na mailove, te nemam vremena niti za privatni život a kamoli se još baviti pisanjima po forumu. Kao što ste i sami primjetili, na mailove odgovaramo i izvan radnog vremena, i uvijek se trudimo svakom odmah odgovoriti i biti uvijek dostupni, te izlaziti svim kupcima maksimalno u susret, a da nismo aktivni po cijele dane na mailu, vjerojatno nebi mogli tako brzo odgovarati i imati toliko zadovoljnih kupaca (pišem u množini, MI = FUTURA i ja

)
Hvala svima na komentarima, uvijek je dobro vidjeti pohvale a i kritike. Da ih nema, nebi se mogli još više truditi.