Citiraj:
Autor Wuchko
Smatram i da je pitanje očekivanja koje svaki pojedinac ima od mobitela. Ja sam tu tip osobe čija su očekivanja vrlo niska. Nakon Huaweia Y300 najviše sam težio fluidnosti mobitela, brzini i velikoj dijagonali. I tu je A850 ispunio zadaću. Svi spominju nisku rezu, no meni je i više nego dovoljna. I ne, ne govorim to jer mi je neugodno priznati da sam za svoju lovu kupio smeće. Da ima mušica, naravno da ima (nasumično vraćanje melodije na tvorničku je jedna od njih, majku mu, ne mogu skužiti uzrok), da ima klimavu tipku za paljenje/zaključavanje - ima  , no u globalu mi one ne zadaju tolike glavobolje. GPS radi dobro, kamera je prosjek (no ionako okinem jednu sliku mjesečno), no ono najbitnije - brzina, je opravdalo moja očekivanja.
|
Proda san galaxya s 2 i uzeja lenovo A850 i mogu otvoreno reći da je Samsung bolji samo u rezoluciji (bolji i čitkiji tekst) i kameri koja je na ovom stvarno neki prosjek.
Moj A 850 je čvrsto napravljen bez tih mušica oko te tipke i glazbe za pozivanje.
Gps i endomondo radi savršeno u đepu od vjetrovke na bicikli,
Unutra su vip i tomato kartice i 3G je stalno upaljen i baterija drži 2 dana bez igranja i sa noćnom gašenjem ( lenovo ima neku aplikaciju za optimizaciju baterije).
Još se jedino nisan privika na veličinu i planiran nakon njihove nove god. naručiti lenovo P780 jer san dosad mislija da će biti problema sa signalom ali jučer doša lenovo A 706 ( koji je za klasu niže od mog) i isto radi samo na 2100 i nema problema sa 3G i signalom.