View Single Post
Staro 18.01.2014., 13:59   #1485
noda
teh masta
Moj komp

noda's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Evo update iz adm-a. Dakle odnio sam im nazad tipkovnicu i miša. Na moju opasku da su mi prodali izložbeni primjerak tipkovnice, gospon iz adm-a se nasmijao i rekao da je to nemoguće jer da nemaju izložene tipkovnice što je točno (osim jedne bijele koja ne skuplja prašinu - njegove riječi). No, kad sam im pokazao prašinu na tipkama dobivam odgovor da je to najvjerojatnije prašina od ambalaže koja je od kartona ????
Naravno da u tak nešto ne mogu povjerovat jer je jednostavno apsolutno nemoguće. Kakva prašina od kartona, šta?
Kad je gospon pobliže pogledao tipke, rekao mi je da to nije prašina nego loša kvaliteta boje tipaka, što bi još možda i mogao povjerovat da se jasno ne vidi trag padanja prašine na tipke, tj. točno se vidi gdje je prašina padala na tipke, a gdje nije.

Tu mi je već postalo jasno da će izmislit bilo šta da me od*ebu i da mi ne priznaju povrat novaca ili zamjenu za drugi artikl pa sam rekao da i tipka TAB zapinje.
Nakon toga me naravno proslijeđuju dole u servis gdje serviser pregledava tipkovnicu i vidi da TAB zapinje 'pod određenim kutom', ne znam kaj to znači ali svejedno je bio fer i korektan i napisao u servisni list da TAB zapinje i da su tipke prekrivene prašinom (+ za njega).
I sad čekam da mi se jave sa servisa.

Eto, toliko od mene. Ljudi kad kupujete periferiju, otvarajte na licu mjesta da vam se nebi desilo ovo kaj se meni desilo.
noda je online   Reply With Quote