@che
svakako idi na K ako planiraš oc, da se mene pita išao bih na K jer cijena nije pretjerano veća a sa njim imaš prostora za igru sa OC, opet ako ga ikada budeš prodavao, moći ćeš za njega dobiti koju kunu više nego za obični bez otkljucanog množitelja i vjerujem da bi ga prije prodao
imaš dobro napajanje, kućište ima dobar airflow za HTPC, samo ne znam kakva je ova ploča koju si uzeo, jer OC friendly i koji si hladnjak na kraju uzeo?
sam OC i5 4670K procesora je poprilično jednostavan, procesor dižeš sa podizanjem množitelja u BIOS-u i nemoj previše mrdati po voltaži jer se komponente više griju, a kućište je ipak skučenije i ima lošiji airflow nego neki mid ili big tower...na netu imaš masu guide-a o overclocku navedenog procesora...za početak nađeš na koliko je procesor stabilan sa stock voltažom i ne bi trebao imati problema sa pregrijavanjem...
ugasiš tubo opciju, podigneš množitelj za 1, sa 34 na 35, sejvaš promjene, skineš si Prime95 za testiranje stabilnosti, pokreneš small FFT test i pratiš temperature sa hwmonitorom ili core tempom, ako sve štima, onda multi podžeš opet za x1 i opet tako dok prime95 ne pocme izbacivati error, a to ti je znak za smanjivanje množitelja ili povećanje voltaže