Citiraj:
Autor Guls
Bez brige, vidim i ja da je dosta starih sranja prisutno... samo nisam stigao sve otkriti.
|
Ma nista lose spram tebe...samo sam vise lud od ove igre.U zivotu nisam vidio da jedna hebena igra moze isproducirati toliko sranja i nezamislivih gluposti, besmislica, u jednoj rundi.
Stvarno, nevjerojatno nesto sto se sve dogada s ovom igrom.
EDIT: Jopise, nisam ti ja Hrvatski Telekom na Facebook-u.Stoga cu ce zamoliti da sjases i ne prodajes mi te fanboy spike. Hvala.
EDIT 2: Opet Jopis najpametniji, pa moram komentirati.
Ti ocito ne razumijes u cemu je problem. Sinoc smo testirali, kako Patrick Bach kaze :
'Najbolji netcode dostupan u gaming industriji!'.
Pucamo, covjek me tri puta za redom ubije.Dva od tri puta ostane na 0 % HP-a, ja padam mrtav ili od dva metka, ili kada odem u zaklon.
Dok meni prikazuje da on ima 0 % HP-a, na njegovom zaslonu pise:
1. put : 23 %
2. put : 27 %
Stvar je u tome sto je netcode toliko uzasan da moj klijent zapravo razumije da sam ja covjeka ubio, ali informacija pluta...negdje na putu prema serveru.
I naravno, bolji/kvalitetniji net = prije informacija stize do servera. U ovom slucaju je a druge strane bio frend Nizozemac sa 50/50.
Ali da stvar bude bolja; upali torrent i odi igrat.
Oke, laggat ce k'o mutavo i ekipa ce se teleportirati...ali i ti njima. I necete se moci pobiti.
Usput, cisto informativno,da li si ti svjestan koliki je input lag u BF4 na PC-u, Jopis?
74 ms! Imas li ti ideju koliko je to?! CS ima 24. 24!
Na to dodaj ping, plus lag i odaziv i eto ti tvoj prekrasni BF4.
I, oprosti na izrazu, ali jebala te vozila sa ovako uzasnim balansom, lock-on (oh, very skilled. Fire and forget. weapons for dummies) raketama, katastrofalnom fizikom, zapinjanje na komadice kamenja (yay, tenk od ne znam koliko tona zapne za...travku), plus lagwarp u blizini drugog vozila...list goes on.