View Single Post
Staro 18.01.2014., 09:45   #941
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Bez brige, vidim i ja da je dosta starih sranja prisutno... samo nisam stigao sve otkriti.
Ma nista lose spram tebe...samo sam vise lud od ove igre.U zivotu nisam vidio da jedna hebena igra moze isproducirati toliko sranja i nezamislivih gluposti, besmislica, u jednoj rundi.
Stvarno, nevjerojatno nesto sto se sve dogada s ovom igrom.

EDIT: Jopise, nisam ti ja Hrvatski Telekom na Facebook-u.Stoga cu ce zamoliti da sjases i ne prodajes mi te fanboy spike. Hvala.

EDIT 2: Opet Jopis najpametniji, pa moram komentirati.
Ti ocito ne razumijes u cemu je problem. Sinoc smo testirali, kako Patrick Bach kaze :
'Najbolji netcode dostupan u gaming industriji!'.

Pucamo, covjek me tri puta za redom ubije.Dva od tri puta ostane na 0 % HP-a, ja padam mrtav ili od dva metka, ili kada odem u zaklon.
Dok meni prikazuje da on ima 0 % HP-a, na njegovom zaslonu pise:
1. put : 23 %
2. put : 27 %

Stvar je u tome sto je netcode toliko uzasan da moj klijent zapravo razumije da sam ja covjeka ubio, ali informacija pluta...negdje na putu prema serveru.
I naravno, bolji/kvalitetniji net = prije informacija stize do servera. U ovom slucaju je a druge strane bio frend Nizozemac sa 50/50.
Ali da stvar bude bolja; upali torrent i odi igrat.
Oke, laggat ce k'o mutavo i ekipa ce se teleportirati...ali i ti njima. I necete se moci pobiti.

Usput, cisto informativno,da li si ti svjestan koliki je input lag u BF4 na PC-u, Jopis?
74 ms! Imas li ti ideju koliko je to?! CS ima 24. 24!
Na to dodaj ping, plus lag i odaziv i eto ti tvoj prekrasni BF4.
I, oprosti na izrazu, ali jebala te vozila sa ovako uzasnim balansom, lock-on (oh, very skilled. Fire and forget. weapons for dummies) raketama, katastrofalnom fizikom, zapinjanje na komadice kamenja (yay, tenk od ne znam koliko tona zapne za...travku), plus lagwarp u blizini drugog vozila...list goes on.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.

Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 18.01.2014. u 09:58.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote