View Single Post
Staro 18.01.2014., 09:43   #940
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Da, na savrseno dobrom putu su da poorave igru.
Sad me cak ekipa ubija sa 0 % HP-a. Najbolji netcode ikada.

/sarcasm.off.
Zato ti igraš to 'smeće' od igre svaki dan, što je tako loša -.-
Budi bar jednom u životu dosljedan svojim riječima, ili ipak ne, treba bit karakter za to... (brisanje frendova s premiumom u bf3, zbog kupnje istog, pa nakon 2tj kupiš i sam premium, itd. da ne nabrajam sve dogodovštine....)

OnT - sa 0.x hp-a kad te netko ubije, ništa novo, bilo u bc2 (igrali sinoć i ne jednom je bio taj scenarij ), bilo i u bf3, što je objašnjeno uostalom već xx puta - metak koji radi damage od npr 21, srazmjerno sa udaljenošću damage metka pada, a pošto ne pada u cijelim brojevima, nego u decimalama, sasvim logično ako si nekom napravio damage od npr 99.5% healtha da kad te ubije da će pisati 0% healtha. Mislim da su diceovci na battlelogu bar 100x odgovarali na to pitanje....
Tako da to ništa nije čudno niti novo u bf4, stara stvar i imho logična kad se sve sagleda.

OnT2 - počni igrat BATTLEFIELD as is intended - sa vozilima, cq large, a ne inf only pa ćeš imati drukčiji dojam o igri. Za inf only ima hvala Bogu cs i cod