Tema
:
Intel Xeon LGA771 mod @ LGA775
View Single Post
17.01.2014., 21:29
#
391
sipe
Premium
Moj komp
Datum registracije: Jun 2007
ADAPTERI OTIŠLI
Druga stvar. Imam 10 adaptera za prodati. Cijena jednog je 0kn.
Finte nema. Adapteri su me ispali manje od 2kn po komadu jer su išli "usput". Dajem svakom po jedan i nema tu puno filozofije hoće li radit, stvar je u preciznosti pa nikome ne treba više od jedan.
Adapteri su kao sa slike, imaju dvije naljepnice koje odljepiš i zakeljiš na procesor. Lijepo sjeda, to je kako mi čini "bolja" verzija naljepnice.
Primopredaja je u Zagrebu, FER Unska 3. Može i na potezu Samobor Zagreb.
Za slanje ne znam kako bi me ispalo najjeftinije kao pismo 3kn? To se još možemo dogovoriti.
Zauzvrat ne tražim ništa, nek se jave prvo oni kojima je procesor već tu, ko još nije naručio adaptere, kome je dovoljan samo 1.
Lista po redu.
1. Orcish -> predano
2.
Hironimo
-> predano
3. Mario92 ->
predano
4.
electro
-> predano
5.
LostX
-> poslano
6. yakob22 -> poslano -> predano
7. maymun -> poslano
8. Drug Brko -> poslano
9. Drug Brko -> poslano
10. Hei$$e
Naravno za kakva oštećenja i ostalo ne odgovaram, ionako je ovo DIY uvijek se nešto može dogoditi. Adapteri su više manje jednostavni, zalijepiš ga i njegov posao je gotov.
-->
Evo moj, sve u biosu je stock
ADAPTERI OTIŠLI
Druga stvar. Imam 10 adaptera za prodati. Cijena jednog je 0kn.
Finte nema. Adapteri su me ispali manje od 2kn po komadu jer su išli "usput". Dajem svakom po jedan i nema tu puno filozofije hoće li radit, stvar je u preciznosti pa nikome ne treba više od jedan.
Adapteri su kao sa slike, imaju dvije naljepnice koje odljepiš i zakeljiš na procesor. Lijepo sjeda, to je kako mi čini "bolja" verzija naljepnice.
Primopredaja je u Zagrebu, FER Unska 3. Može i na potezu Samobor Zagreb.
Za slanje ne znam kako bi me ispalo najjeftinije kao pismo 3kn? To se još možemo dogovoriti.
Zauzvrat ne tražim ništa, nek se jave prvo oni kojima je procesor već tu, ko još nije naručio adaptere, kome je dovoljan samo 1.
Lista po redu.
1. Orcish -> predano
2.
Hironimo
-> predano
3. Mario92 ->
predano
4.
electro
-> predano
5.
LostX
-> poslano
6. yakob22 -> poslano -> predano
7. maymun -> poslano
8. Drug Brko -> poslano
9. Drug Brko -> poslano
10. Hei$$e
Naravno za kakva oštećenja i ostalo ne odgovaram, ionako je ovo DIY uvijek se nešto može dogoditi. Adapteri su više manje jednostavni, zalijepiš ga i njegov posao je gotov.
Zadnje izmijenjeno od: sipe. 21.01.2014. u
22:54
. Razlog: ostao još jedan :)
sipe
Vidi profil
Pronađi još poruka od sipe
Moj komp
CPU:
Intel Xeon E5440 E0 ispod Scythe Orochi
MBO:
Asus P5P43TD PRO
RAM: