View Single Post
Staro 17.01.2014., 16:04   #1298
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor tommyman1507 Pregled postova
Ajme sramote! Pa šta tamo dvoje ljudi radi na tim paketima?! Znači realno gledano treba izbjegavati kupnju moba između 11 i 2 mjeseca što zbog našh carinka a što zbog kineske nove godine.
Mislim da sam vam to napisao jedno već 15 puta. Ako ne želite čekat paket 2 mjeseca, na naručivati nakon 15.10. do božića ništa. A kasnije isto tako vrijedi i za drugu polovicu siječnja, cijelu veljaču i 2/3 ožujka.
Meni isto stoji paket (lijekovi iz USA) na carini već 8 dana, pa šta mogu. Kukanje i plakanje mi neće pomoći, kao ni zvanje carine u Branimirovoj.

Citiraj:
Autor ChP3 Pregled postova
Pa baš to! Što ne zaposle više ljudi, ako ne stignu. Mislim ono ... platiš robu,
načekaš se dok dođe, i sad još čekaj na carini po 10 dana ....
Toga ima samo kod nas
Što ne zaposle više ljudi? Druže, njih ima tamo više nego što dođe dnevno paketa. Problem je u tome što su spori. Bio sam tamo nekoliko puta službeno. Vjeruj mi, došlo mi je da izvadim tetejac. Ali eto, ne možeš im ništa. Bili su na godišnjem, imali su dežurstva 2 tjedna, ali roba je abnormalno pristizala. I sad je čep. Imaju more robe pa su sad još i nadrkani jer sa godišnjeg moraju odma radit.
Zato to toliko traje. A ako misliš ih zvat, tek tada će ti paket baciti u stranu. To isto znam da rade
Brko je offline   Reply With Quote