Tema: G710+ vs K70
View Single Post
Staro 17.01.2014., 07:25   #21
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007

-->
Evo da napisem par rijeci o k70 tipkovnici brown swichevima. Izrada tipkovnica na visokom nivou. Sama cinjenica da je tipkovnica oko 2kg sve govori. Cvrsta je nema uvijanja ni nikakvih drugih problema. Tipke su mat presuvcene tako da su dosta udobne. (jedino cemo vidjeti kako ce se cistiti nakon nekog vremena tj hoce li se na njih lijepit prasina). Odmor za ruku je ok mogo je i bolji po mom misljenju. Jako ugodan materijal na dodir. Swichevi hmm nakon mebramske tipkovnice ova je malo glasnija ali ne previse. Sam osjecaj tipkanja je drugaciji i mislim da kroz neko vrijeme covijek moze puno brze tipkati na ovoj tipkovnici nego na mebranskoj. Jako dobar komad hardvera i mogu reci da sam izrazito zadovoljan sa njome za sada, nakon 2 dana koristenja i napisanih nekih 5 stranica teksta na njoj. Na amazon UK sam dobio tipkovnicu sa normalnom velicinom entera i normalnim rasporedom, jedini problem je sto je QWERTY tipkovnica tj y i z su zamjenjeni. Mislio sam izmjenit slova ali kako sve tipke su nekako ergonomski namjestene nemoguce je napravit zamjenu, a da se to ne vidi. Meni osobno to ne smeta jer gledam u ekran i ne gledam u tipke dok pisem. Ali mozda bi nekome tko gleda u tipkovnicu moglo predstavljat problem. Brown swichevi me nisu razocarali znaci dobio sam ono sto sam htio tatctail osjecaj a ponovo tipke nisu bas toliko glasne ko blue swichevi. Njih sam probao prije godinu dana na blackwidow i bili su preglasni za mene.

jurbAs je offline   Reply With Quote