Dečki +1
http://valid.canardpc.com/9zuqd6
Ukratko bez misterija.
Došo procesor i odlučio sam generalno sredit stvari. Matična van i prvo rezanje. Ne znam kako ste vi to rezali 2 minute, ja sam dobrih 20 minuta rezuckao tvrda je gigabyte. Vrlo sam bio precizan i bojažljiv da neš ne svinem dobro je ispalo
Nakon rezuckanja skinuo jedan adapter i iz prve ga namjestio kako spada -> treba bit mrvicu precizniji i svaki sjedne na mjesto. Nakon tog sam malo šmirglao hladnjak (sonic tower) i skinuo hladnjak od chipseta.
I na sklapanje. Procesor je legnuo bez ikakvih problema. Hladnjak montirao također. Vratio chipset, na oba dva nova pasta.
Vratio sve ostalo i trenutak istine.... Iz prve boota bez da pisne

Bios je već imao instrukcije (pohvala gigabyte), ali sam napravio update za nove (hvala osspaljeni na savršenom tutorialu!).
Coretemp pokazuje isto kao i aida64 kad se stavi tjmax na 85. Držim ga zasad na stock pa će lagano gore.
Sve u svemu prezadovoljan, CPU 40 usd, gigabyte me opet oduševio, sonic tower također (dobio sam kojih 4 stupnja dolje amaterskim poliranjem), cijeli komp sam si osvježio i miran sam još par godina.
Sve u svemu svima preporuka za ovaj mali projektić, malo treba preciznosti za sjeckanje i to je to.
NAVEČER napišem kako ću dilat preostale adaptere.