Citiraj:
Autor syss
jedino što se slažem sa dedom je da se "na muci poznaju junaci" iliti da opravit računar bez reinstala nemre baš svako, a nekada je reinstal ubojstvo zbog razno-raznih aplikacija za koje više nema instalacijskih medija i/ili fizičkih licenci.
|
Moja sedmica je živa od 2009. godine. Preživjela je nekoliko računala i kenfiguracija diskova. Jedan disk pa raid i na kraju ssd. Kompovi se izmjenjali isto, a raid preživio. Uglavnom, boli me kad moram svoj komp reinstalirati totalno. Nije mi komplicirano, nego se ne sjećam svih postavki i lijen sam, da budem iskren

. Što se korisnika tiče, procijenim što će mi duže trajati i više muke stvarati. Podatci su, ionako, na serveru (userprofile), mailovi na ex-server, a ako ima nešto na disku, sam si je kriv/kriva.
Citiraj:
Autor syss
ja uvijek pristupam popravljanju instalacije iz više razloga - što zbog toga što će korisnik biti zadovoljan jer mu je sve ko i prije, što zbog toga što me neće zivkat svaku sekundu da mu fali taj-i-taj program.
|
Zbog profila korisnici niti ne kuže da je sve novo

. Sve se dovede u prijašnje stanje, a samo treba vremena i strpljenja. Obićno je gamad u profilu.
Citiraj:
Autor syss
admin prava userima u bilo kojem sistemu većem od, ne znam, 10 kompova je ravno samoubojstvu.
|
Oooo daaa. Admini su posebna vrsta kod nas. Rijetki imaju tu privilegiju. Rađe se ja spojim u Kinu, SAD, Italiju, Indiju...... nego da on ima sva prava

.
Činjenica je da imamo malo problema sa Kinom i Iranom, ali ne toliko velikih problema da nekome damo admin prava

.