Citiraj:
Autor syss
pa i ovdje je bio sprdan par puta... štoviše od svih tih bulšita koje deda provaljuje ja sam naletio na stroj kojeg su oni sređivali prije mene od neke klasike tipa virusi, pun disk i sl. i pitao vlasnika da kaj su mu napravili - reinstall win
pro, nema šta 
|
pro ili ne (a ok, covjek je karikatura), ali ja najcesce kada su problemi prisutni i nakon sat-dva drkanja i ciscenja, jednostavno reinstaliram vindozere i znam da ce iza toga raditi. pod uvjetom da znam da nije ram ili hdd

.
mislim, ovo pricam na poslu gdje imam cca 140 kompova, ima svega. nije bed sam softver maknuti, nije problem maknuti iz startupa neka sranja koja ne trebaju, ali kada ti klikas i trebao bi komp raditi lakse / suradivati vise, a nista se ne pomice i on je i dalje polumrtav.
problem najveci je sto imamo politiku adminskog akaunta po useru, pa mogu sve i svasta nabacati na komp. a znas kakav je download danas, ako ne gledas sta instaliras, rijetko koji program je samo on

. tj, dode jos cudesa sa njim na komp, od sitnih "pomagaca" do toolbara preko gamadi koja se negdje uvuce da poludis dok ga neki program ne nade.
samo to htjedoh reci - nema sanse da ce komp raditi brze/stabilnije/bolje (ok, govorimo za regular usera koji ne gleda, samo YES->YES->FINISH) nakon ciscenja i rada koji uzme par sati, ili nakon svjeze instalacije/drivera/updateova/osnovnih potrebitih programa.