Tema: ARMA 3
View Single Post
Staro 16.01.2014., 16:16   #111
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Ajde napiši koji fps imaš u armi2 benchmark 2, pa onda reci kako ti arma ide ide, a i nije baš neki veliki fajt i mrak je....
Benchmark nema veze sa zdravom pameti.

I A2 i A3 benchmark mi leti, kao i same igre.

Problem sa low FPSom apsolutno nema veze sa snagom računala. Ulazak u veći grad i spawnanje AIa kao i ostale skripte jednostavno ubiju FPS i to je to. To trenutno ne može biti bolje niti će skoro biti bolje.
A3 King of the Hill se igra na 20-25 FPSa u gradu i to je jednostavno tako .

Citiraj:
Naši dečki su davnih dana napravili serious engine, velike mape, od kud ti znaš išta o frostbyte 3 i limitacijama navedenog, a i o tome kako se stvari u navedenom enginu rade.
Ti to ozbiljno uspoređuješ Serious engine sa Virtual Reality-em? Mislim da bi tu trebalo završiti svaku priču sa tobom i enginom.

Citiraj:
Vjerujem da aposlutno nemaš pojma niti o matematici, niti o fizici niti o MIMO sustavima ni o programiranju
Nemam, matematika a kamoli fizika nije moja struka i zahvalan sam na tome.
I opet kakve veze ima matematika sa pisanjem kodova i optimizacijom enginea.

Citiraj:
ja sam diplomirani inženjer koji je radio s simulatorima i učio o tome.
And yet mi ovdje pričamo o igri i simulaciji, ne o inžinjeringu i simulatoru.

Citiraj:
Obje igre simuliraju:
1 fizika (battlefield bolje)
2 flight model
3 model vozila
4 okoliš
5 balistika
6 grafički prikaz okoliša...i još puno toga
1 - true enough.
2 - ah to je ono kad u BFu Jetom prođem kroz šumu i poletim sa par balvana na krilima. Kamuflaža
3 - wow, pa to "simulira" i Crysis.
4 -
5 - da, balistika . 7.62 projektil koji pada kao kamen nakon 200 m, i moraš zeroati metu na 300
I tank shell koji pada nakon 20 metara
.338 Lapua koja ne ubija iz prve i slično da ne govorim.

Stvarno BF simulira balistiku

Citiraj:
Zaigraj DCS A10 i onda leti u armi. I opet oboje su SIMULATORI,
To je kao da ja kažem sjedi u Bradleya u ARMAi i onda vozi u DCS-u, oh wait, nemožeš.
DCS je flight sim, normalno da je flight mehanika bolja nego u simulaciji koja simulira SVE.

Citiraj:
Obje igre imaju vrhunski potencijal, arma ima smeće prastaro od engine-a i radit će kako spada za tri godine (kao i sve njihove igre do sad dakle od 2001.),
Vjeruj mi, neće raditi kako ti hoćeš ni za 5 godina, jer će comunity izbacivati sve teži content.

Citiraj:
ljudi koji imaju puno bolje strojeve od tebe. I to se neće popravit, odnosno za tri godine će kompovi bit dovoljno dobri da ok vrte.
Opet ti ne kužiš da snaga računala nema veze niti će za 3 godine imati veze sa performansama ARMA-e.

ARMA 2 nakon 5 godina još ne ide kako treba, a vrtim ju na SSD-u sa i5, 12 GB RAMa i GTX680, to je jednostavno tako.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 16.01.2014. u 16:24.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote