Citiraj:
Autor Veki-os
Ne vjerujem da če mu raditi neki drugi router jer sam ja probao staviti isti router kao moj(Thomson TG782 od prijatelja) i net radi ali IMS ne iako sam ukucao username i pass za IMS i router je resetiran i kao povukao je sve moje podatke sve od T-coma.
|
Prvo, cemu si ista konfigurirao, ako si pustio da ti povuce sve podatke sa njihovog servera? Na taj nacin se dobiju svi potrebni podaci za net i IMS. Jedino sto treba napravit prije spajanja na net (ili resetiranja routera) je nazvati sluzbu za korisnike i reci im da stave tvoj novi router u ACS sever, ako je naravno podrzan.
Drugo, osim tocno upisanih podataka za usename/pass potrebno je upisat jos niz drugih podataka da bi IMS uredno radio.
Osobno, koristim stari Thomson ST780 koji se uredno spaja na net i IMS, iako nikad nije bio ni prijavljen na njihov ACS server, niti je ikad povukao neke podatke sa njega. Upisani podaci su prepisani iz jednog ADB routera koji je povukao te podatke koristene za konfiguraciju ST780. Na isti nacin sam konfigurirao jos jedan ST780 i nekoliko SX763 routera i na svima uredno radi i net i IMS.