View Single Post
Staro 16.01.2014., 15:18   #3432
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Ovisi koje T-Com usluge koristis. Naravno da ima boljih routera od ovih jeftinjara koje oni dijele i radit ce ti uredno, ako podrzavaju potrebni anex i sve njihove usluge koje koristis.
Recimo, ako ti treba router za Maxtv, moras stavit neki s podrskom za Iptv, a ako koristis IMS, treba ti router koji podrzava Voice. Routeri, pogotovo bolji, se mogu podesiti na puno nacina i nema razloga zasto ne bi radili umjesto Thomsona.

Podaci koji ti trebaju ovise o uslugama koje koristis, jer net trazi jedne podatke, a IMS druge. Za obe usluge trebas username/pass koje ili znas ili ih izvuces iz postojeceg routera.
Ne vjerujem da če mu raditi neki drugi router jer sam ja probao staviti isti router kao moj(Thomson TG782 od prijatelja) i net radi ali IMS ne iako sam ukucao username i pass za IMS i router je resetiran i kao povukao je sve moje podatke sve od T-coma.
Kad mi je tehničar htio staviti onaj ADB router trebao je nešto napraviti preko T-coma,zvao ih da mi kao "aktiviraju" ovaj router ali nešto ih je zezalo tako da mi je vratio stari router,nije se više vračao jer su mi riješili problem s netom,ali zbog ova dva primjera ne vjerujem da možeš staviti neki drugi router bez neke asistencije T-coma.
Veki-os je offline   Reply With Quote