Citiraj:
Autor Prezime
Ovisi koje T-Com usluge koristis. Naravno da ima boljih routera od ovih jeftinjara koje oni dijele i radit ce ti uredno, ako podrzavaju potrebni anex i sve njihove usluge koje koristis.
Recimo, ako ti treba router za Maxtv, moras stavit neki s podrskom za Iptv, a ako koristis IMS, treba ti router koji podrzava Voice. Routeri, pogotovo bolji, se mogu podesiti na puno nacina i nema razloga zasto ne bi radili umjesto Thomsona.
Podaci koji ti trebaju ovise o uslugama koje koristis, jer net trazi jedne podatke, a IMS druge. Za obe usluge trebas username/pass koje ili znas ili ih izvuces iz postojeceg routera.
|
Ne vjerujem da če mu raditi neki drugi router jer sam ja probao staviti isti router kao moj(Thomson TG782 od prijatelja) i net radi ali IMS ne iako sam ukucao username i pass za IMS i router je resetiran i kao povukao je sve moje podatke sve od T-coma.
Kad mi je tehničar htio staviti onaj ADB router trebao je nešto napraviti preko T-coma,zvao ih da mi kao "aktiviraju" ovaj router ali nešto ih je zezalo tako da mi je vratio stari router,nije se više vračao jer su mi riješili problem s netom,ali zbog ova dva primjera ne vjerujem da možeš staviti neki drugi router bez neke asistencije T-coma.