Citiraj:
Autor Neo-ST
|
Ma obje igre su mi jako dobre, i baš zato što ne mogu igrat pizdim. A za Armu mi je baš žao, što smeća češka pohlepna ne žele napravit novi moderni engine nego samo nadograđuju to govno staro valjda već preko 10 godina. Al u ARMI mogu ono baš što želim, napravit svoj mali rat, u editoru skriptiram misju i zaigram s ekipom. Dakle, artiljerija, pješadija oklop, avijacija, sve odjednom....I to RADI, al presporo.
BIS je mala firma s malom lovom, da naprave to, jebo mi mater ako nebi dao 300€ za igru da radi ko BF4.
DICE/EA je firma/izdavač s ogromnim buđetom i onda naprave sranje. Nepojmljivo mi je da se nemogu spojit na server na kojem igra moja ekipa i na kojem ima mjesta. Il ovo s china rising, jebote nevjerujem da u 21. st moram ručno editirat registry da mi prpradi DLC koji sam PLATIO, i to od firme s tolikim buđetom. Napišem kod za manje od 5 min da to proradi, i vidim dan danas se ljudi žale. Inače kad se spojim (generalno nije baš toliko često da se ne mogu spojit) igra radi fluidno, i zabavna je. Al ono jebote nisam dijete ekipa radi i igramo navečer i ono mijenjamo server, svi moji se spoje i ja nemogu a na serveru ima mjesta...I ono dok se spojim, pa dok učita level, ekipa se razbježi, e na to popizdim.