Citiraj:
Autor Strong
Pozdrav!
Također imam problema sa prepoznavanjem CR... Pričao na EA live supportu s agentom i jedino što mi je mogao "pomoć" je da je proslijedio moj problem nekoj teh. službi.. niti mi je mogao reć kolko će to trajat niti jel to uopće moguće popravit niti ništa...
Na moje inzistiranje sam dobio nekakav code za popust od 15% za sljed. kupovinu preko Origina i to je to..
@ Markec - kako si ti rješio probelm ne prepoznavanja CR?
|
Uđeš u registry i kreiraš new folder Xpack1
http://battlelog.battlefield.com/bf4...4770971314724/
Fuj smeća jedna šugava nesposobna, pohlepna. Ak tebe dalje to jebe. Dobio sam isto 15% popusta, no nabijem ih nikad neću ništa više kupit od EA ni DICE.
-----------------------------------------------------------------------
Da usporedim Armu 3 i Battlefield 4.
U svakom mogućem aspektu je Battlefield bolji.
Optimiziraniji, bolji netcode (odnosno kako funkcionira clijent server), grafika je ljepša u battlefieldu. Battlefield je x86-64, za razliku od Arme.
http://forums.bistudio.com/showthrea...on-amp-Low-FPS pogledaj ovo.
Skriptirana igra? Što to treba značit, kao Arma ne koristi skripte???
Što misliš da se ne može na Frostbyte 3 stavit ogromna mapa ko kod arme?
Oba proizvoda su smeća od pohlepnih firmi s nespospobnim programerima i puno lošeg marketinga i ne vrijede više od 100kn.
S time da želim napomenut da igram od OPF, i da uvjek treba tri godine da prođe da najjača konfa tada dostupna može vrtit igru kako spada. Dakle Arma 3 će 2016.te radit kako spada.
Battlefield 4 je već sad igriv, a arma 3 za TRI godine.
Da mogu vrtit armu nebi pogledao battlefield. A sad o simulatorima.....magistrirao sam simulacije su dio moje struke, imao sam priliku vidjet prave simulatore, naprimjer IR 2 generacija simulator anti air sustava, simulator miga 21 s 1 000 000 inženjer sati razvoja. Koliko ljudi stane u tenk u simulatoru armi? A koliko ljudi stane in RL. Ne želim oftopičarit, ni arma ni battlefield nisu simulatori, odnosno jesu oboje.