View Single Post
Staro 16.01.2014., 11:23   #913
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ahh, sasvim logično je da će uvijek biti ekipe koja ranta na sve tipa xulos kojem niti jedan bf nije pasao pa ga stoga nije ni igrao dugo, ekipe kojoj se jednostavno ne sviđa igra i ekipe koja ima loše podešene konfiguracije pa ima problema sa igrama osjetljivima na to.
Kud bi svijet došao kad bi nam se svima sviđale iste stvari...
Meni je igra odlična, problema nemam, radi sve kak treba i nije mi žao love kao ni za jednu igru koju sam kupio, pa ni one di sam igrao <50h jer mi nisu sjele.
Stvar karaktera i gledišta.
Ne trkeljaj gluposti, ovo je prvi bf kojeg sam uninstalirao jer je igra sranje, i to je tako.I sve sam ih igrao od islaska do kraja osim ovog dreka.bc2 koliko god je bio drkav zbog hitrega i hitboxa bio je igriv a to je jedino bitno. Jednostavno to nije to. I da svi se hvataju za bugove jer si takva igra to nesmije dopustiti, bar ne s takvim marketingom i budzetom. Za primjer( iako mozda ne sasvim na mjestu) jedan NW koji je free nema bugova, ako i ima( a nisam naletio) zbog njih nisi u nikavoj prednosti naspram drugih igracaa igraca masa, servera , mobova instanci itd itd...